A iesit o pizza lunga cit el si painea pentru bagels, neasteptat de buna si pufoasa...insa ca si data trecuta...am mincat-o goala..;)
Doua fiinte minunate....Ilinca si Georgiana, va pup si va multumesc pentru ca am petrecut impreuna aceasta zi!
da, da...sa nu uit reteta de aluat:
1,5 kg faina buna!!
1/4 unt de calitate
25 gr drojdie cub
30 gr sare neiodata
1 lingura de miere
500 -600 ml apa calduta
Din drojdie, miere, un pic de faina si putina apa se face maiaua, se adauga peste faina, se amesteca...se lasa 10 minute, apoi se adauga sarea...si se framianta cca 10 minute, se adauga treptat untul semitopit, se framinta bine aluatul pina devine o minge elastica. Se lasa la crescut, dupa care ii dati destinatia...in acest caz eu am facut blatul de pizza si 8 bagels.
Bagels am copt cca 30 de minte la 180 grade..inainte de coacere i-am uns cu ou batut si i-am presarat cu mac si seminte de susan...o nebunie..
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu