Dupa ce ani de zile am spart borcanele la propriu...anul acesta am primit o sugestie (multumesc Elena!)...sa fac socata la galeata...desi aveam acest produs de la Tupperware nu ma gindisem inca, cum sa-l inaugurez. Cum drumurile imi fac de lucru si urechile imi stau ciulite tot timpul...am prins si aceasta idee. Culmea! se potriveste capacitatea galetii cu reteta de socata din Cartea de bucate a Silviei Jurgovan: 8 l de apa, 1 kg zahar (eu am pus miere...), 5 lamai potrivit de mari (exista lamai bio!) si 10-12 flori de soc....
Culorile se imbina tare frumos...abia astept sa fie gata!
Dupa 4-5 zile lasata la temperatura camerei ar trebui sa se aciduleze un pic. Atunci e momentul sa fie strecurata si pusa in sticle, la frigider. Pe masura ce trec zilele ea devine din ce in ce mai buna!
Bravo, arata super! si noi avem facuta in galeata rosie! Va aducem marti la intalnire!
RăspundețiȘtergere