6 mar. 2014

MINIRULADA CU CIUPERCI

O varianta usoara de rulada cu ciuperci. Pentru aluat: 4 oua, 2LG. zahar, 1 lg cu sare, lapte si faina cit sa iasa un aluat ca de clatite. Se fac foile in tigaie (ca si clatitele), se umplu cu ciuperci, se ruleaza, se dau prin ou batut si apoi prin pesmet. Se rumenesc rulourile in tigaie. Se pot servi ca atare sau se pot taia feliutie
Umplutura: 4-5 ciuperci mari, 1 ceapa, ardei iute verde,patrujel, marar, sare, condimente.
Se caleste un pic ceapa, se adauga ciupercile taiate si se calesc impreuna cu ardeiul si condimentele. Dupa ce se scade un pic totul, se lasa la racit si se adauga un ou.

 Rulada se poate servi calda cu masline, ketchup, maioneza, iaurt sau smintina...dupa placul fiecaruia.



Clatitetele astfel infasurate se dau prin ou si prin pesmet si se mai prajesc un pic. Daca se vor servi reci  se pot taia in felii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu