din maiaua mama arata exemplar de bine (plin de bule si spumos)
Cel mai mult m-a distrat cind am ajuns la etapa de retardare a aluatului.dupa ce muncesti la ea, te straduiesti sa obtii painea painilor...exista aceasta etapa! ee, de frica de nefrica am facut-o si pe asta, am bagat frumos aluatul in frigider si mi-am vazut de viata mea, am lasat sa treaca si noaptea cu speranta ca retardarea aluatului va fi de fapt unul din secretele acestei paini...si chiar este! Pentru cine are rabdare, doreste sa-si realizeze o paine 100% bio..
.Codruta ne invata tot!...Ceea ce eu nu am intilnit scris, sau poate ca nu am epuizat blogul, este faptul ca in retetele ei nu este indicata sarea neiodata sau faina de la tara. Daca pentru maiaua salbatica folosirea unei ape filtrate e obligatorie restul au fost diverse tipuri de faina care se gasesc de cumparat. Eu personal nu mai cumpar faina din supermarket de vreo 3 ani de zile, folosesc o faina de tara, iar pentru aceasta paine am introdus si tarite de la aceesi sursa. Nu este imposibil sa le procurati..taranii cred ca ar fi bucurosi sa aiba cui sa le vinda.
Va tin pumnii, daca cumva veti dori sa realizati astfel de paine...
Vezi si: Paine Bio 2
Ce tare e! Nu stiam ca poti sa faci singura drojdie!
RăspundețiȘtergerede cind m-au bagat stirile de la TV in panica sint in stare de orice! de la Codruta am invatat cele mai multe despre acest capitol...cauta si tu...succes!
RăspundețiȘtergere