6 oua, 6 LG ulei, o cana de faina, o cana de zahar (sau indulcitor dupa gust), 1/2 lg sare neiodata, coaja de portocala si lamaie, 2 pliculete de zahar vanilat, esenta de migdale, 1 pliculet de praf de copt (eu am pus bio de la dm). si cirese cit cuprinde. La sectiunea cirese..le-am congelat one by one...si stau supeer la congelator pentru o asemenea opera! Albusurile se bat spuma, se adauga galbenusurile frecate cu cele 6 LG de ulei, faina si, rind pe rind toate ingredientele si se amesteca usor. Praful de copt l-am stins cu zeama de lamaie. Se introduce in cuptorul incins si se coace la foc mijlociu, cu ochii pe ea sa nu se arda...
..formatul copt...nu a mai apucat imortalizarea...fulgerator a disparut..;(
..formatul copt...nu a mai apucat imortalizarea...fulgerator a disparut..;(
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu